ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια σε λίγο ελαιόλαδο- μέχρι να πάρουν ένα χρυσό-καφέ χρώμα και προσθέτουμε το αλάτι, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το ξύδι. Χύνουμε το κρέας με ελαιόλαδο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το ψήνουμε στην καυτή πλάκα. Γυρίστε τις μπριζόλες μετά από 2-3 λεπτά και ρίξτε το τυρί.
Κατά τη διάρκεια, κόψτε την Γαλλική μπαγκέτα και προ-ψήστε την πάνω στην πλάκα ή στον φούρνο. Ανοίξτε την μπαγκέτα και γεμίστε την μια μεριά με τα κρεμμύδια. Στη σενέχεια, προσθέστε τη ρόκα, το κρέα και απλώστε την μουστάρδα στην κορυφή.Τέλος, κλείστε την μπαγκέτα και κόψτε την σε 2 ή 4 κομμάτια και καλή απόλαυση.