ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Ανακατέψτε το δεντρολίβανο, το ελαιόλαδο και το καρύκευμα για κρέας για να φτιάξετε μια μαρινάδα. Αλείψτε πολύ καλά τη μαρινάδα σε όλο το χοιρινό, τυλίξτε το με μεμβράνη και αφήστε το ένα βράδυ στο ψυγείο για να μαριναριστεί. Πλύντε με νερό τις πατάτες, στεγνώστε και κόψτε κατα μήκος, μια στη μέση. Αλείψτε ελαιόλαδο στην κομμένη επιφάνεια και μαρινάρετε τις πατάτες με το καρύκευμα. Κόψτε την κορυφή των πιπεριών και αφαιρέστε τους σπόρους. Κόψτε το κάτω σημείο των πιπεριών χωρίς να ανοίξετε επιπλέον τρύπες. Ανακατέψτε την κρέμα τυριού με την παρμεζάνα, το πεπόνι και το θυμάρι. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι στο μείγμα και στη συνέχεια γεμίστε τις πιπεριές με αυτό.
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Τοποθετήστε το καρέ χοιρινού κρέατος στη προθερμασμένη σχάρα και ρυθμίστε τη θερμοκρασία στο χαμηλό. Τοποθετήστε στο barbecue τις πατάτες και τις πιπεριές μετά από 30 λεπτά. Όταν το χοιρινό φτάσει σε θερμοκρασία πυρήνα 64°C, αφαιρέστε το από τη ψησταριά και αφήστε το να ξεκουραστεί για περίπου 5 έως 7 λεπτά μέχρι να φτάσει το κρέας σε θερμοκρασία πυρήνα 68°C. Μαγειρέψτε τις πατάτες και τις πιπεριές μέχρι να γίνουν και στη συνέχεια σερβίρετε με βούτυρο βοτάνων.