ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Απο την προηγούμενη μέρα, τρίψτε τα παϊδάκια με τα καρυκεύματα και τυλίξτε τα με μια μεμβράνη. Αφήστε τα μαριναρισμένα στο ψυγείο για 24 ώρες. Βγάλτε το κρέας από το ψυγείο και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 2 ώρες πριν το ψήσιμο.
Για να κάνετε το γλάσο ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί.
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Βγάλτε τη μεβράνη από τα παϊδάκια, προσαρμόστε τα στην βάση για rib rack και τοποθετήστε τα σε προθερμασμένη ψησταριά. Ψήστε τα παϊδάκια στους 180 °C για 75 με 85 λεπτά μέχρι η θερμοκρασία του κρέατος να φτάσει στους 90 °C. Βγάλτε το κρέας από την ψησταριά, αλείψτε το γλάσο και τυλίξτε το με αλουμινόχαρτο και ψήστε το για ακόμα 20 λεπτά στους 180 °C. Αφαιρέστε το από την σχάρα. Αφήστε το να κρυώσει για 10 λεπτά μέχρι η θερμοκρασία στο εσωτερικό του να είναι 95 °C.