Skip navigation
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ OUTDOORCHEF
Swiss Grill Innovation 940x465
Η ΄΄ΕΛΒΕΤΙΚΟΤΗΤΑ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ
 
Είμαστε μια ελβετική εταιρεία με μια μακρά και περήφανη ιστορία: Η Outdoorchef AG είναι θυγατρική του Ομίλου Diethelm Keller, μιας παγκόσμιας επιχείρησης ελβετικής εκμετάλλευσης που διευθύνεται από την ιδρυτική της οικογένεια στην τέταρτη γενιά της.
 
Η ιστορία του ομίλου Diethelm Keller χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, όταν δύο νεαροί πρωτοπόροι, ο Wilhelm Heinrich Diethelm και ο Edward Anton Keller, ταξίδεψαν στην Άπω Ανατολή. Ο Edward Anton Keller εντάχθηκε σε μια εταιρεία εισαγωγής στις Φιλιππίνες το 1868, ενώ ο Wilhelm Heinrich Diethelm κέρδισε επίσης τη βάση στην εμπορική βιομηχανία στη Σιγκαπούρη το 1871. Με τα χρόνια, και οι δύο εξελίχθηκαν σε επιτυχημένους και σεβαστούς επιχειρηματίες στη Νοτιοανατολική Ασία, διατηρώντας παράλληλα ισχυρούς δεσμούς με την Ελβετία. Το 1945, οι δύο άνδρες ένωσαν τις δυνάμεις τους και ξεκίνησαν εμπορικές επιχειρήσεις στην ελβετική αγορά. Μαζί, αφιερώθηκαν τόσο στις εισαγωγές όσο και στις εξαγωγές προς και από την Ελβετία.

Με τον καιρό, οι δύο ομάδες ανέπτυξαν ένα προσεκτικά επιλεγμένο χαρτοφυλάκιο συναλλαγών και τον Ιούλιο του 2000, ένωσαν τελικά τον Όμιλο Diethelm Keller. Το χαρτοφυλάκιο επωνυμίας του ομίλου Diethelm Keller περιλαμβάνει επώνυμα έπιπλα πολυτελείας όπως Dedon και Garpa, ταξιδιωτική πύλη Globetrotter και OUTDOORCHEF.
 
ΟΙ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ KETTLE ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΟΑΝΗΣ
 
Οι ψησταριές που κατασκευάζει η OUTDOORCHEF σχεδιάζονται και αναπτύσσονται αποκλειστικά από πρωτοπόρους Ελβετούς μηχανικούς. Παρόλο που οι ψησταριές μας βελτιώνονται διαρκώς, η βασική ιδέα – η ψησταριά υγραερίου kettle που επιτρέπει την εύκολη και ευπροσάρμοστη λειτουργία και το υγιεινό ψήσιμο υπάρχει για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Η Ελβετική εταιρεία OUTDOORCHEF εξακολουθεί να είναι αποφασισμένη να κάνει το barbecuing μια χαλαρή, γεμάτη διασκέδαση εμπειρία που φέρνει τους ανθρώπους μαζί και τους επιτρέπει να μοιράζονται χαρούμενες στιγμές.
Η χοάνη - η καρδιά της ψησταριάς kettle που έκανε επανάσταση στην αγορά πριν από 25 χρόνια - έχει διατηρηθεί από την OUTDOORCHEF μέχρι σήμερα. Το δοκιμασμένο μας σύστημα εμποδίζει τις ανεπιθύμητες αναφλέξεις στις καινοτόμες ψησταριές του 21ου αιώνα, ενώ το σφαιρικό σχήμα εξασφαλίζει τέλεια κατανομή θερμότητας. Με τη μοναδική μέθοδο έμμεσου ψησίματος OUTDOORCHEF, η θερμότητα μεταφέρεται περιφερειακά στη σχάρα και είναι ιδανική για να μαγειρεύει απαλά το κρέας (ιδιαίτερα μεγάλα κομμάτια) με την τρυφερή και ζουμερή τελειότητα - χωρίς να χρειαστεί να γυρίσετε το φαγητό στη σχάρα. Αυτό σας αφήνει ελεύθερο να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο διασκεδάζοντας με τους καλεσμένους σας.

Χάρη στα ευπροσάρμοστα χαρακτηριστικά τους, οι ψησταριές της OUTDOORCHEF μπορούν να αντικαταστήσουν μια ολόκληρη κουζίνα. Ο διπλός καυστήρας είναι ιδανικός για αργό ψήσιμο / βρασμό σε χαμηλές θερμοκρασίες καθώς και ψήσιμο και τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Από κρέας και τραγανές πίτσες σε φρέσκο ψωμί και παέγια - απολαύστε μαγειρική δημιουργικότητα χωρίς όρια.
 
Τα τελευταία χρόνια η OUTDOORCHEF χάρη στην Ελβετική καινοτομία που την διακρίνει έχει αναπτύξει δύο νέες σειρές ψησταριών υγραερίου τις Australian & Dualchef με χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας. Η γκάμα προϊόντων δεν περιορίζεται σε ψησταριές με υγραέριο αλλά παρουσιάζει ψησταριές με κάρβουνα και με ρεύμα με ξεχωριστές καινοτομίες. Επίσης τα έξυπνα αξεσουάρ με ποικίλες χρήσεις ολοκληρώνουν μια πλήρη γκάμα προϊόντων μπάρμπεκιου για όλες τις ανάγκες και εξαιρετικά αποτελέσματα!
 
lugano yves.jpg 800x500 q85 crop upscale
 
 
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.