Skip navigation

ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ ΚΑΙ SAUCE ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Σύστημα

Υλικά για 4 άτομα

Υλικά
150γρΑλεύρι
250γρΓάλα
4τμχΑυγά
1κ.σΑλάτι
10γρΖάχαρη
30γρΒούτυρο
100γρΜεταλλικό νερό
4τμχΑχλάδια
200γρΣοκολάτα λιωμένη
  Κανέλα σε σκόνη

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ανακατέψτε το αλεύρι, το γάλα, τα αυγά, το αλάτι και την ζάχαρη καλά με ένα σύρμα και αφήστε το για μισή ώρα. Λιώστε το βούτυρο και ανακατέψτε το με το μεταλλικό νερό. Ξεκινήστε το ψήσιμο. Βουτυρώστε την μεταλλική πλάκα και βάλτε μια μεγάλη κουταλιά από το μείγμα πάνω στην επιφάνεια και απλώστε το μείγμα με την ειδική σπάτουλα. Ψήστε για 2-3 λεπτά, γυρίστε τη ζύμη και καλύψτε με τα αχλάδια, την σοκολάτα και προσθέστε λίγη κανέλα. Διπλώστε την κρέπα και σερβίρετε ζεστή.

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.