Skip navigation

ΦΙΛΕΤΟ ΛΕΥΚΟΥ ΨΑΡΙΟΥ

Σύστημα

Υλικά για 4 άτομα

Υλικά
8τμχΦιλέτα Λευκού ψαριού, καθαρισμένα
20γρΚρεμμύδια ψιλοκομμένα
50γρΚύβοι λαχανικών
100γρΛευκό κρασί
100γρΚρέμα
30γρΒούτυρο μαλακό 
10γρΦρέσκα μπαχαρικά (θυμάρι, μαϊντανό, ματζουράνα)
  Αλάτι
  Τριμμένο πιπέρι

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Λιώστε το βούτυρο σε προθερμασμένο τηγάνι και σοτάρετε για λίγο τα κρεμμύδια και τα λαχανικά. Σβήστε με λευκό κρασί και ζωμό για ψάρια. Σιγοράστε το μείγμα για λίγο. Προσθέστε το φιλέτο ψαριού και μαγειρέψτε για λίγα λεπτά. Ρίξτε την κρέμα και συνεχίστε το μαγείρεμα για 2-4 λεπτά. Ρίξτε αλάτι και πιπέρι.

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.
ΠερισσότεραOk