Skip navigation

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ

Σύστημα

Υλικά για 4 άτομα

Υλικά
2κιλάΜοσχαρίσια παϊδάκια
40γρΜπαχαρικά με βάση το κρέας
100γρΕλαιόλαδο
Υλικά για το γλάσο
160γρBarbecue sauce
40γρΣιρόπι σφενδάμου
20γρ"Πράσινη" σάλτσα σόγιας
20γρΒαλσάμικο ξύδι

 

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Μια μέρα πριν, τρίψτε το αλάτι στο κρέας και στα πλευρά του και τυλίξτε το με μια μεμβράνη. Αφήστε το με την μαρινάδα στο ψυγείο. Βγάλτε το κρέας από την μαρινάδα 2 ώρες πριν το ψήσιμο. Για να κάνετε το γλάσο, ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί.

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Πάρτε τα παϊδάκια από το αλουμινόχαρτο, τοποθετήστε τα στη βάση για ribs, βάλτε τα στην προθερμασμένη ψησταριά και ψήστε σε έμμεση θερμοκρασία στους 200-220 °C για περίπου 70 λεπτά, μέχρι η θερμοκρασία του πυρήνα να φτάσει στους 85 °C. Κόψτε το κρέας και αλείψτε την μαρινάδα με ένα πινέλο. Αφαιρέστε από την ψησταριά, τυλίξτε τα σε αλουμινόχαρτο και αφήστε τα για περίπου 10 λεπτά, η θερμοκρασία του πυρήνα θα φτάσει στους 90 °C.

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.
ΠερισσότεραOk