Skip navigation

ΒΙΑΝΕΖΙΚΟ ΣΝΙΤΣΕΛ

Σύστημα

Υλικά για 4 άτομα

Υλικά
8τμχΧοιρινά σνίτσελ (περίπου 70 γρ το καθένα)
2τμχΑυγά
100γρΦρυγανιά
1τμχΣκελίδα σκόρδο
5τμχΤσίλι
4Κλωναράκια δενδρολίβανο
30γρΕλαιόλαδο
70γρΒούτυρο
1τμχΛεμόνι
Λίγο αλεύρι

 

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Πασπαλίστε τα σνίτσελ με αλάτι και πιπέρι. Αλευρώστε τα σνίτσελ, στη συνέχεια περάστε τα από τα χτυπημένα αυγά και ολοκληρώστε με την φρυγανιά.

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο, προσθέστε το τσίλι, το σκόρδο και τα κλωναράκια του δενδρολίβανου και ψήστε για 3–4 λεπτά. Τώρα μειώστε την θερμότητα, σπρώξτε τα λαχανικά στο πλάι και προσθέστε φρέσκο βούτυρο. Ψήστε σιγά σιγά το σνίτσελ και από τις δυο μεριές μέχρι να γίνει τραγανό. Βεβαιωθείτε πως το φρέσκο βούτυρο δεν θα ζεσταθεί πολύ γιατί καίγεται εύκολα και μαυρίζει. Γι’ αυτό το λόγο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι αντί για βούτυρο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Αντί για χοιρινό κρέας μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μοσχαρίσιο ή κοτόπουλο.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.
ΠερισσότεραOk