Skip navigation

ΤΟΣΤ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ CHANTERELLE

Σύστημα

Υλικά για 4 άτομα

Υλικά
4Φέτες ψωμί του τοστ
200γρΦρέσκα μανιτάρια chanterelle
25γρΚρεμμύδια
5γρΣκόρδο
5γρΣχοινόπρασα, ψιλοκομμένα
20γρΕλαιόλαδο
50γρΒούτυρο
100γρΛευκό κρασί
100γρΞινή κρέμα
Αλάτι, πιπέρι

 

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Πλύντε καλά τα μανιτάρια chanterelle. Σκουπίστε τα και κόψτε τα μεγαλύτερα μανιτάρια σε μικρότερα κομμάτια.

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο ελαφρά στο προθερμασμένο ταψί μισοφέγγαρο. Σοτάρετε ελαφρώς τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα μανιτάρια chanterelle και σιγοβράζετε για 4 λεπτά. Σβήστε με λευκό κρασί και αφήστε να βράσει μέχρι να περιοριστεί το υγρό στο μισό. Προσθέστε την ξινή κρέμα και το σχοινόπρασο και αλατωπιπερώστε. Τοποθετήστε μερικές φέτες ψωμί στην προθερμασμένη ψησταριά και ψήστε και τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.
ΠερισσότεραOk