Skip navigation

ΜΠΡΙΖΟΛΑ AU GRATIN

Σύστημα

Υλικά για 4 άτομα

Υλικά
4τμχΧοιρινές μπριζόλες περίπου 150 γρ η κάθε μια
20γρΜουστάρδα
8γρΑποξηραμένα φρούτα (δαμάσκηνα, αχλάδια ή μήλα), σε μικρά κομμάτια
1τμχΦρέσκο κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
200γρΓραβιέρα κομμένη σε φέτες
1τμχΦύλλο δενδρολίβανο
Αλάτι
Πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Απλώστε την μουστάρδα στις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές και αλατοπιπερώστε.

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τοποθετήστε το τηγάνι στην ψησταριά και προθερμάνετε. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο λίγο στο τηγάνι και τηγανίστε τις μπριζόλες για 2 με 3 λεπτά σε κάθε πλευρά. Απλώστε τα αποξηραμένα φρούτα και τα κρεμμύδια στην μπριζόλα, καλύψτε με το κασέρι και ψήστε στους 200 °C με το καπάκι κλειστό, μέχρι το κασέρι να λιώσει. Προσθέστε τα μυρωδικά και ρίξτε λίγο πιπέρι.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κασέρι Raclette αντι για γραβιέρα.

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.
ΠερισσότεραOk