Skip navigation

ΠΑΝΓΚΑΣΙΟΥΣ ΜΕ ΡΥΖΙ

Σύστημα

Υλικά για 4 άτομα

Υλικά για τις πιπεριές
2τμχΦιλέτα Πανγκάσιους
1τμχΜεγάλη κόκκινη πιπεριά
1τμχΧυμό και ξύσμα απο λάιμ
4τμχΦύλλα φασκόμηλου
4τμχΟδοντογλυφίδες
Σόγια
Πιπέρι
Αλάτι
Υλικά για το ρύζι
250γρΡύζι μπασμάτι
375γρΝερό
20γρΒούτυρο
3τμχΓλυκάνισο
5τμχΚόκκους πιπέρι
Αλάτι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Βρέξτε τις οδοντογλυφίδες σε κρύο νερό.
Κόψτε την πιπεριά σε 4 μέρη. Προσθέστε μια σταγόνα σάλτσα σόγιας στις κομμένες πιπεριές. Ρίξτε αλάτι και πιπέρι. Κόψτε τα φιλέτα Πανγκάσιους. Αλείψτε τα με ελαιόλαδο. Ρίξτε αλάτι, ξύσμα λάιμ και πιπέρι.Τυλίξτε τα φιλέτα ώστε το δέρμα να είναι στο εσωτερικό. Στερεώστε τα με μια οδοντογλυφίδα και τοποθετήστε τα στη μέση της πιπεριάς. Τοποθετήστε τις πιπεριές σε προθερμασμένη πλάκα ψησίματος.

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τοποθετήστε το ρύζι και το νερό στο τηγάνι, μαζί με λίγο βούτυρο και μπαχαρικά.
Βράζετε σε άμεση θερμοκρασία. Γυρίστε την χοάνη σε έμμεση θερμότητα. Τοποθετήστε το τηγάνι στην ψησταριά και καλύψτε το με την διατρητή πλάκα πάνω στην οποία θα τοποθετήσετε τις πιπεριές με τα παγκάσιους. Μαγειρέψτε στο επίπεδο 2 για 10 λεπτά με το καπάκι κλειστό. Μαγειρέψτε για άλλα 5 λεπτά στο επίπεδο 1 και σερβίρετε.

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.
ΠερισσότεραOk