Skip navigation

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ

Σύστημα

Υλικά για 4 άτομα

Υλικά
1τμχΜεσαίου μεγέθους αχλάδι, κομμένο σε κύβους (περίπου 100 γρ)
12τμχΣταφύλια κομμένα στο μισό και χωρίς κουκούτσια
25τμχΚρουτόνς (ψωμί σε φέτες ή κομμάτια κομμένο σε κύβους)
30γρΒούτυρο
240γρΜαρούλι
Υλικά για την επικάλυψη
30γρΞύδι
15γρΜουστάρδα
10γρΛάδι
40γρΕλαιόλαδο
Αλάτι, Πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Κόψτε τις φέτες ή τα κομμάτια του ψωμιού σε μικρούς κύβους. Πλένετε το μαρούλι, κόψτε το και τοποθετήστε το στην πλάκα. Ανακατέψτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σαλάτας μαζί.

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Λιώστε το βούτυρο σε προθερμασμένο τηγάνι. Προσθέστε τα κρουτόνς και σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν. Αφαιρέστε τα κρουτόνς. Προσθέστε τα κομμάτια από τα αχλάδια και τα σταφύλια και μαγειρέψτε για 3 με 4 λεπτά. Επιστρέψτε τα κρουτόν στο τηγάνι και συνεχίστε το μαγείρεμα. Αφαιρέστε τα από την ψησταριά, σκορπίστε τα πάνω στο μαρούλι και ρίξτε την σάλτσα.

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.
ΠερισσότεραOk