Skip navigation

ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

Σύστημα

Υλικά για 4 άτομα

Υλικά
600γρΠαϊδάκια
100γρΦουντούκια
60γρΕλαιόλαδο
Υλικά για την επικάλυψη
100γρΑλεύρι
200γρΛάδι
24γρΜουστάρδα
12γρΜπαχαρικά για το κρέας
200γρΝερό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Κόψτε το κρέας σε κομμάτια των 40 γρ. Ανακατέψτε καλά τα υλικά για την επικάλυψη μέχρι να αφρατέψουν. Γαρνίρετε το παϊδάκι με την επικάλυψη ώστε να αποκτήσει μια κρούστα στο εξωτερικό του.

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Εν συντομία, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε προθερμασμένο τηγάνι. Ψήνετε το κρέας στην χαμηλότερη θερμοκρασία για 1 με 2 λεπτά την κάθε πλευρά.

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.