Skip navigation

ΡΟΣΜΠΙΦ

Σύστημα

Υλικά για 4 άτομα

Υλικά
1κλΒοδινό κρέας
20γρΕλαιόλαδο
30γρΚαρυκεύματα για κρέας
20γρΜέλι
20γρΣάλτσα σόγιας
2γρΝιφάδες τσίλι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Ανακατέψτε το ελαιόλαδο με τα καρυκεύματα και αλείψτε το κρέας. Τυλίξτε το κρέας με αλουμινόχαρτο και αφήστε το για 12 ώρες στο ψυγείο. Αφαιρέστε το κρέας από το ψυγείο 1 ώρα πριν αρχίσετε το ψήσιμο ώστε να πάρει τη θερμοκρασία δωματίου. Ανακατέψτε τα υλικά για την μαρινάδα σε ένα ήπιο μείγμα.

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Ψήστε το κρέας σε προ θερμασμένη ψησταριά για περίπου 70 minutes στους 180 °C σε έμμεση θερμότητα μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία του κρέατος να φτάσει τους 49 °C. Αλείψτε το κρέας με την μαρινάδα προς το τέλος του ψησίματος. Αφαιρέστε το κρέας από την ψησταριά. Καλύψτε το και αφήστε το για περίπου 10 λεπτά πριν το κόψετε ώστε η θερμοκρασία του να έχει φτάσει στους 55 °C.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.
ΠερισσότεραOk