Skip navigation

ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ

Σύστημα

Υλικά για 4 άτομα

500γρΣολομός Σκωτίας 
 
Υλικά για την κρούστα
20γρΣιρόπι σφενδάμου
20γρΣησαμέλαιο
20γρΜουστάρδα
12γρΜίγμα μπαχαρικών για ψάρια
4γρΜαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 Άνηθο ψιλοκομμένο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Πλένετε το σολομό και το στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας. Για τη μαρινάδα αναμίξτε καλά όλα τα συστατικά. Αλείψτε τη μαρινάδα στο σολομό και αφήστε τον στο ψυγείο για 4 ώρες.

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψήστε το σολομό με το δέρμα προς τα κάτω, για 6 έως 9 λεπτά σε έμμεση θερμότητα.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.