Skip navigation

ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΗΛΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΜΠΕΙΚΟΝ

Υλικά για 4 άτομα

Υλικά
16 τμχ Κύβους γραβιέρας (μήκους 2 cm περίπου)
16 τμχ Φέτες μπέικον στη μέση (περίπου 18 cm)
40 γρ Μέλι
Χοντρό πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Κόψτε στη μέση τις φέτες του μπέικον και απλώστε τις μισές φέτες. Αλείψτε με μέλι τις απλωμένες φέτες, ρίξτε πιπέρι και τοποθετήστε ένα κύβο κασέρι σε κάθε φέτα μπέικον. Τυλίξτε τον κύβο κασεριού στο μπέικον. Τυλίξτε τις υπόλοιπες φέτες μπέικον στις ανοιχτές πλευρές του κύβου για να δημιουργήσετε κάτι σαν «δέμα» ώστε να αποτρέψει το κασέρι να λιώσει και να τρέξει.

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τοποθετήστε τους κύβους με το μπέικον και το κασέρι στην πλάκα διατρητή ψήστε σε έμμεση θερμότητα σε προθερμασμένη ψησταριά για 4 λεπτά στους 200° C.