Skip navigation

category symvoules blog outdoorchef

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕ 3 ΒΑΣΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑ
Όσο έμπειρος και να είναι κάποιος ψήστης σίγουρα δεν μπορεί ούτε με το μάτι ούτε με την αφή να πετύχει…
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΤΕ ΣΕ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
Η καπνιστή γεύση πάντα είχε αρκετούς λάτρεις αλλά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αρχίσαμε να βλέπουμε πως μπορούμε να το…
ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑ BBQ PARTY
Όλους μας αρέσει να είμαστε με φίλους δίπλα σε μια ψησταριά με καλή μουσική, πολλές μπύρες και καλό φαγητό αλλά…
Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ WARMING RACK
Συνήθως όλες οι μεγάλες ψησταριές αερίου διαθέτουν σχάρα διατήρησης λεγόμενη και ως warming rack. Γνωρίζεται πως μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε…
ΣΩΣΤΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΨΥΞΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ
Όλοι μας αποθηκεύουμε ή και αγοράζουμε κατεψυγμένα κρέατα. Γνωρίζουμε όμως ποιοι είναι οι σωστοί τρόποι απόψυξης? Δεν θα εμβαθύνουμε αρκετά…
2 ΒΑΣΙΚΑ TIPS ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ
Έχεις διαλέξει την τέλεια μπριζόλα ribeye, την βγάζεις από το ψυγείο, την καρυκεύεις, την ρίχνεις στη σχάρα, την ψήνεις στην…
ΒΑΣΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ
Τα Βασικά αξεσουάρ - εργαλεία που πρέπει να έχεις σαν αρχάριος ψήστης! Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν… αυτό σημαίνει ότι έχεις την…
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ MAILLARD ΣΤΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ
Η Αντίδραση Maillard είναι μια χημική αντίδραση μεταξύ αμινοξέων και αναγωγικών σακχάρων που ροδίζει και νοστιμίζει το φαγητό! Σίγουρα μπορεί…
ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ
Η επιλογή του ψαριού δεν είναι ποτέ μια εύκολη υπόθεση. Αν δεν έχεις δικό σου άνθρωπο στην ψαραγορά ή στο…
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
Οι ψησταριές της OUTDOORCHEF είναι κατασκευασμένες με υλικά που αντέχουν στον χρόνο. Είναι απαραίτητο όμως η συστηματική συντήρηση της ψησταριάς…
ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Μονάδες μέτρησης και βοηθητικά εργαλεία που πρέπει να έχουμε σε μια κουζίνα. Η μαγειρική είναι δημιουργική αλλά πολλές φορές η…
ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ & BBQ
Τα μπαχαρικά στη μαγειρική είναι σημαντικό μέρος της επιτυχίας ή της αποτυχίας. Τις περισσότερες φορές το σωστό μπαχαρικό σε ποσότητα…
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.
ΠερισσότεραOk