Skip navigation

ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

Υλικά για 4 άτομα

Υλικά
600 γρ Παϊδάκια
100 γρ Φουντούκια
60 γρ Ελαιόλαδο
Υλικά για την επικάλυψη
100 γρ Αλεύρι
200 γρ Λάδι
24 γρ Μουστάρδα
12 γρ Μπαχαρικά για το κρέας
200 γρ Νερό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Κόψτε το κρέας σε κομμάτια των 40 γρ. Ανακατέψτε καλά τα υλικά για την επικάλυψη μέχρι να αφρατέψουν. Γαρνίρετε το παϊδάκι με την επικάλυψη ώστε να αποκτήσει μια κρούστα στο εξωτερικό του.

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Εν συντομία, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε προθερμασμένο τηγάνι. Ψήνετε το κρέας στην χαμηλότερη θερμοκρασία για 1 με 2 λεπτά την κάθε πλευρά.