Skip navigation

ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ ΚΑΙ SAUCE ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Υλικά για 4 άτομα

Υλικά
150 γρ Αλεύρι
250 γρ Γάλα
4 τμχ Αυγά
1 κ.σ Αλάτι
10 γρ Ζάχαρη
30 γρ Βούτυρο
100 γρ Μεταλλικό νερό
4 τμχ Αχλάδια
200 γρ Σοκολάτα λιωμένη
    Κανέλα σε σκόνη

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ανακατέψτε το αλεύρι, το γάλα, τα αυγά, το αλάτι και την ζάχαρη καλά με ένα σύρμα και αφήστε το για μισή ώρα. Λιώστε το βούτυρο και ανακατέψτε το με το μεταλλικό νερό. Ξεκινήστε το ψήσιμο. Βουτυρώστε την μεταλλική πλάκα και βάλτε μια μεγάλη κουταλιά από το μείγμα πάνω στην επιφάνεια και απλώστε το μείγμα με την ειδική σπάτουλα. Ψήστε για 2-3 λεπτά, γυρίστε τη ζύμη και καλύψτε με τα αχλάδια, την σοκολάτα και προσθέστε λίγη κανέλα. Διπλώστε την κρέπα και σερβίρετε ζεστή.