Skip navigation

ΦΙΛΕΤΟ ΛΕΥΚΟΥ ΨΑΡΙΟΥ

Υλικά για 4 άτομα

Υλικά
8 τμχ Φιλέτα Λευκού ψαριού, καθαρισμένα
20 γρ Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
50 γρ Κύβοι λαχανικών
100 γρ Λευκό κρασί
100 γρ Κρέμα
30 γρ Βούτυρο μαλακό 
10 γρ Φρέσκα μπαχαρικά (θυμάρι, μαϊντανό, ματζουράνα)
    Αλάτι
    Τριμμένο πιπέρι

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Λιώστε το βούτυρο σε προθερμασμένο τηγάνι και σοτάρετε για λίγο τα κρεμμύδια και τα λαχανικά. Σβήστε με λευκό κρασί και ζωμό για ψάρια. Σιγοράστε το μείγμα για λίγο. Προσθέστε το φιλέτο ψαριού και μαγειρέψτε για λίγα λεπτά. Ρίξτε την κρέμα και συνεχίστε το μαγείρεμα για 2-4 λεπτά. Ρίξτε αλάτι και πιπέρι.