Skip navigation
Πληροφορίες

Πληροφορίες

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 10:20

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ LUGANO 570 G

Γράφτηκε από τον
LUGANO 570 G
 
DESIGN. GRILL. ΚΟΥΖΙΝΑ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ.
 
 
Lugano Slider 1
 
Οι καθαρές γραμμές και ένα υψηλής ποιότητας γυάλινο πλαίσιο με φωτιζόμενους διακόπτες ελέγχου και ράφια από ανοξείδωτο χάλυβα είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που προσδίδουν στην ψησταριά την εμφάνιση μιας κουζίνας με σύγχρονο σχεδιασμό.
Το LUGANO 570 G είναι το αποτέλεσμα της ελβετικής καινοτομίας και το πρώτο του είδους που συνδυάζει τα αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα της ψησταριάς υγραερίου kettle με ένα ισχυρό καυστήρα για μπριζόλες και μια πρόσθετη εστία μαγειρέματος - για μέγιστη ευελιξία στη σχάρα. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του καθιστά το Lugano 570 G εντυπωσιακό σε όλες τις βεράντες.

Η καρδιά της σχάρας είναι το μοναδικό σύστημα χοάνης των στρογγυλών ψησταριών αερίου, το οποίο εγγυάται ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και προστατεύει τα τρόφιμα που ψήνονται στη σχάρα από επιβλαβείς αναφλέξεις, καθώς οι καυστήρες προστατεύονται πλήρως. Τα λίπη και οι χυμοί του κρέατος που προσγειώνονται στη χοάνη εξατμίζονται και δίνουν στο φαγητό την έντονη γεύση του μπάρμπεκιου. Το σύστημα καυστήρα με διπλό δακτύλιο (καυστήρες με 2 δακτυλίους) επιτρέπει το μαγείρεμα σε χαμηλές θερμοκρασίες καθώς και το ψήσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και 360 βαθμούς.

Η πλήρης ισχύς για το ψήσιμο του κρέατος είναι διαθέσιμη δίπλα στον καυστήρα μπριζόλας. Με άμεση θερμότητα από κάτω και υψηλές θερμοκρασίες, μπορείτε να μαγειρέψετε τέλεια ψημένες μπριζόλες. Ο καυστήρας μπριζόλας είναι ιδανικός για να δημιουργήσετε την τέλεια κρούστα στην μπριζόλα σας και να την δώσετε υπέροχη γεύση και άρωμα, έχοντας την δυνατότητα να την τελειώσετε στην ψησταριά kettle για πιο ήπιο μαγείρεμα.

Αυτή η μοναδική υπαίθρια κουζίνα συμπληρώνεται με μια επιπλέον εστία μαγειρέματος, η οποία είναι ιδανική για να φτιάξετε τραγανά πιάτα λαχανικών, τηγανητά κρεμμύδια για τα μπιφτέκια σας ή νόστιμες σάλτσες για ψητό.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια έξυπνη φιλοσοφία αποθήκευσης με ένα σύστημα πόρτας με μαλακό κλείσιμο και άφθονο αποθηκευτικό χώρο, καθώς και το έξυπνο σύστημα ασφαλείας SAFETY LIGHT.

 

lugano und yves landing page


lugano odc xaraktiristika s

 
outdoorchef lugano image3
Produkte mit NEW wordpress 600x600
 
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 10:14

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ OUTDOORCHEF

Γράφτηκε από
 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
Οι ψησταριές υγραερίου OUTDOORCHEF kettle με το καινοτόμο σύστημα χοάνης
 
 
outdoorchef pano apo 25 xronia
 
 
 
MIKE LINGWOOD
ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΩΝ ΨΗΣΤΑΡΙΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ KETTLE
 
Πριν σχεδόν 25 χρόνια, ο Mike Lingwood εφηύρε την ψησταριά υγραερίου “kettle” και την ονόμασε “OUTDOOR CHEF”. Στόχος του ήταν να αναπτύξει ένα προϊόν που θα επέτρεπε στους ανθρώπους να μαγειρεύουν με ευκολία μια μεγάλη ποικιλία από υγιεινά τρόφιμα χωρίς αναφλέξεις. Το όραμα του ήταν να κάνει το μπάρμπεκιου μια χαλαρή και ποικίλη εμπειρία που θα φέρει τους ανθρώπους κοντά για να μοιράζονται στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.
 
Κύριε Lingwood, οι μεγάλες ιδέες προκαλούνται συχνά από κάποια ανάγκη. Αυτό συνέβη και με τις ψησταριές αερίου  “kettle”;
Όλα ξεκίνησαν με το πάρτι γενεθλίων της μικρότερης κόρης μου στις 21 Ιουνίου 1992. Ήθελα να προσφέρω στους επισκέπτες ένα τυπικό μπάρμπεκιου με λουκάνικα, μπιφτέκια κλπ. Καθώς είχα μόνο μια ψησταριά “kettle” με κάρβουνα στο σπίτι, λίγο πριν το πάρτι, αποφάσισα να αγοράσω ένα barbecue αερίου με πέτρες λάβας με την ελπίδα ότι αυτό θα μου επέτρεπε να ψήσω τα διάφορα τρόφιμα γρήγορα και χωρίς επιπλοκές. Αλλά έγινε λίγο φιάσκο. Πολλά τρόφιμα καίγονταν και υπήρχαν αναφλέξεις και σύννεφα καπνού. Ήμουν απογοητευμένος που δεν ήμουν σε θέση να ψήσω στη νέα ψησταριά όπως περίμενα. Αμέσως σκέφτηκα ότι πρέπει να υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος ψησίματος με υγραέριο.

Πως σας ήρθε η ιδέα να μετατρέψετε μια ψησταριά κάρβουνου “kettle” σε υγραερίου;
Πρέπει να κάνω μια σύντομη παρέκκλιση εδώ. Το καλοκαίρι του 1988, μετακόμισα από την Αγγλία στην Ισπανία με την οικογένειά μου. Ένας καλός μου φίλος, ζούσε επίσης στην Ισπανία, ήταν fan του μπάρμπεκιου, αγαπούσε να μαγειρεύει νόστιμα πιάτα σε ψησταριά “kettle” με κάρβουνα. Δεν ενδιαφερόμουν για το ψήσιμο εκείνη την εποχή, ωστόσο, πήρα μαζί μου μια “kettle” κάρβουνου στην Ισπανία και σύντομα εξεικοιώθηκα με αυτό. Μετά το πάρτι γενεθλίων της κόρης μου, συνειδητοποίησα ότι θα ήταν δυνατό να συνδυάσουμε το σχήμα του βραστήρα (kettle) με έναν καυστήρα παέγιας - με άλλα λόγια, να μετατρέψουμε μια ψησταριά “kettle” με κάρβουνα, σε υγραερίου.

Πόσος καιρός χρειάστηκε για να έχετε τα πρώτα δείγματα;
Χρειάστηκε αρκετός χρόνος. Στην Ισπανία, τα καταστήματα διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών καυστήρων παέγιας. Η εύρεση του σωστού μεγέθους για να χωρέσει στον βραστήρα μου (kettle) ήταν εύκολη, αλλά πάντα είχα το ίδιο πρόβλημα - αναφλέξεις. Η επανάσταση ήρθε την ημέρα που βρήκα ένα παλιό κάδο πλυντηρίου στο σκουπίδια! Αφαίρεσα το κώνικο τμήμα και το έβαλα μέσα στον βραστήρα ως χοάνη, έτσι ο καυστήρας ήταν πλήρως καλυμμένος και αυτό εμπόδιζε τη δημιουργία αναφλέξεων. Την ανακάλυψη αυτή ακολούθησαν αρκετοί μήνες ανάπτυξης, κατά τη διάρκεια της οποίας δοκιμασα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη χοάνης μέχρι να βρω το σωστό. Τότε είχα την ιδέα να διαιρέσω τη χοάνη. Η χοάνη δύο τεμαχίων δεν προστατεύει μόνο τον καυστήρα, αλλά επιτρέπει επίσης στο πάνω μέρος να περιστρέφεται για να συγκεντρώνει τη θερμότητα και να την κατευθύνει προς τα επάνω - έτσι δημιουργηθηκε το μοναδικό σύστημα χοάνης “OUTDOORCHEF”.
 
 
istoria outdoorchef anadromi
 
 
 
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 22:59

Κουλτούρα Barbecue

Γράφτηκε από
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 20:52

Η Outdoorchef

Γράφτηκε από
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ OUTDOORCHEF
Swiss Grill Innovation 940x465
Η ΄΄ΕΛΒΕΤΙΚΟΤΗΤΑ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ
 
Είμαστε μια ελβετική εταιρεία με μια μακρά και περήφανη ιστορία: Η Outdoorchef AG είναι θυγατρική του Ομίλου Diethelm Keller, μιας παγκόσμιας επιχείρησης ελβετικής εκμετάλλευσης που διευθύνεται από την ιδρυτική της οικογένεια στην τέταρτη γενιά της.
 
Η ιστορία του ομίλου Diethelm Keller χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, όταν δύο νεαροί πρωτοπόροι, ο Wilhelm Heinrich Diethelm και ο Edward Anton Keller, ταξίδεψαν στην Άπω Ανατολή. Ο Edward Anton Keller εντάχθηκε σε μια εταιρεία εισαγωγής στις Φιλιππίνες το 1868, ενώ ο Wilhelm Heinrich Diethelm κέρδισε επίσης τη βάση στην εμπορική βιομηχανία στη Σιγκαπούρη το 1871. Με τα χρόνια, και οι δύο εξελίχθηκαν σε επιτυχημένους και σεβαστούς επιχειρηματίες στη Νοτιοανατολική Ασία, διατηρώντας παράλληλα ισχυρούς δεσμούς με την Ελβετία. Το 1945, οι δύο άνδρες ένωσαν τις δυνάμεις τους και ξεκίνησαν εμπορικές επιχειρήσεις στην ελβετική αγορά. Μαζί, αφιερώθηκαν τόσο στις εισαγωγές όσο και στις εξαγωγές προς και από την Ελβετία.

Με τον καιρό, οι δύο ομάδες ανέπτυξαν ένα προσεκτικά επιλεγμένο χαρτοφυλάκιο συναλλαγών και τον Ιούλιο του 2000, ένωσαν τελικά τον Όμιλο Diethelm Keller. Το χαρτοφυλάκιο επωνυμίας του ομίλου Diethelm Keller περιλαμβάνει επώνυμα έπιπλα πολυτελείας όπως Dedon και Garpa, ταξιδιωτική πύλη Globetrotter και OUTDOORCHEF.
 
ΟΙ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ KETTLE ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΟΑΝΗΣ
 
Οι ψησταριές που κατασκευάζει η OUTDOORCHEF σχεδιάζονται και αναπτύσσονται αποκλειστικά από πρωτοπόρους Ελβετούς μηχανικούς. Παρόλο που οι ψησταριές μας βελτιώνονται διαρκώς, η βασική ιδέα – η ψησταριά υγραερίου kettle που επιτρέπει την εύκολη και ευπροσάρμοστη λειτουργία και το υγιεινό ψήσιμο υπάρχει για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Η Ελβετική εταιρεία OUTDOORCHEF εξακολουθεί να είναι αποφασισμένη να κάνει το barbecuing μια χαλαρή, γεμάτη διασκέδαση εμπειρία που φέρνει τους ανθρώπους μαζί και τους επιτρέπει να μοιράζονται χαρούμενες στιγμές.
Η χοάνη - η καρδιά της ψησταριάς kettle που έκανε επανάσταση στην αγορά πριν από 25 χρόνια - έχει διατηρηθεί από την OUTDOORCHEF μέχρι σήμερα. Το δοκιμασμένο μας σύστημα εμποδίζει τις ανεπιθύμητες αναφλέξεις στις καινοτόμες ψησταριές του 21ου αιώνα, ενώ το σφαιρικό σχήμα εξασφαλίζει τέλεια κατανομή θερμότητας. Με τη μοναδική μέθοδο έμμεσου ψησίματος OUTDOORCHEF, η θερμότητα μεταφέρεται περιφερειακά στη σχάρα και είναι ιδανική για να μαγειρεύει απαλά το κρέας (ιδιαίτερα μεγάλα κομμάτια) με την τρυφερή και ζουμερή τελειότητα - χωρίς να χρειαστεί να γυρίσετε το φαγητό στη σχάρα. Αυτό σας αφήνει ελεύθερο να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο διασκεδάζοντας με τους καλεσμένους σας.

Χάρη στα ευπροσάρμοστα χαρακτηριστικά τους, οι ψησταριές της OUTDOORCHEF μπορούν να αντικαταστήσουν μια ολόκληρη κουζίνα. Ο διπλός καυστήρας είναι ιδανικός για αργό ψήσιμο / βρασμό σε χαμηλές θερμοκρασίες καθώς και ψήσιμο και τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Από κρέας και τραγανές πίτσες σε φρέσκο ψωμί και παέγια - απολαύστε μαγειρική δημιουργικότητα χωρίς όρια.
 
Τα τελευταία χρόνια η OUTDOORCHEF χάρη στην Ελβετική καινοτομία που την διακρίνει έχει αναπτύξει δύο νέες σειρές ψησταριών υγραερίου τις Australian & Dualchef με χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας. Η γκάμα προϊόντων δεν περιορίζεται σε ψησταριές με υγραέριο αλλά παρουσιάζει ψησταριές με κάρβουνα και με ρεύμα με ξεχωριστές καινοτομίες. Επίσης τα έξυπνα αξεσουάρ με ποικίλες χρήσεις ολοκληρώνουν μια πλήρη γκάμα προϊόντων μπάρμπεκιου για όλες τις ανάγκες και εξαιρετικά αποτελέσματα!
 
lugano yves.jpg 800x500 q85 crop upscale