Skip navigation
Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 15:04

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΣΕ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΑΕΡΙΟΥ AUSTRALIA

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ AUSTRALIA;

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κατά τον έλεγχο στεγανότητας, δεν πρέπει να υπάρχει κοντά οτιδήποτε θα μπορούσε να προκαλέσει ανάφλεξη. Απαγορεύεται οπωσδήποτ ετο κάπνισμα. Ποτέ μην ελέγχετε τη στεγανότητα με αναμένο σπίρτο ή άλλη φλόγα και πάντοτε να κάνετε τον έλεγχο σε εξωτερικό χώρο.

  1. Ο διακόπτης ελέγχου του αερίου πρέπει να βρίσκετε στη θέση ο
  2. Ανοίξτε την παροχή αερίου από τη φιάλη και περάστε με ένα πινέλο όλη τη διαδρομή της παροχής αερίου (τη σύνδεση στη φιάλη υγραερίου / τον ρυθμιστή πίεσης του αερίου / το λάστιχο της παροχής / το σημείο εισόδου του αερίου / τη σύνδεση με τη βαλβίδα) με σαπουνόνερο που θα ετοιμάσετε από 50% υγρό σαπούνι και 50% νερό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και το ειδικό σπρέι για τον εντοπισμό διαρροών.
  3. Η δημιουργία φυσαλίδων στο σαπουνόνερο δείχνει τα σημεία που υπάρχουν διαρροές. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η ψησταριά επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί μόνο αφού επισκευαστούν όλα τα σημεία διαρροών. Μετά τη χρήση, κλείστε την παροχή αερίου στη φιάλη υγραερίου.
  4. Επισκευάστε τα σημεία διαρροών με σφίξιμο στις ενώσεις, εφόσον είναι δυνατό, ή αντικαταστήστε τα χαλασμένα εξαρτήματα.
  5. Επαναλάβετε τα βήματα 1 και 2.
  6. Αν δεν μπορείτε να σφραγίσετε τα σημεία διαρροών, απευθυνθείτε στον προμηθευτή του υγραερίου.

 

 

elexos diarrois

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Να ακολουθείτε τη διαδικασία ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑΣ μετά από κάθε σύνδεση ή αλλαγή φιάλης υγραερίου, καθώς και την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε ξανά την ψησταριά σας μετά από μια μεγάλη περίοδο μη χρήσης.

 

 

Διαβάστηκε 2696 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 15:27
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το σύστημα της σειράς Australia