Skip navigation
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 13:31

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Οι ψησταριές της OUTDOORCHEF είναι κατασκευασμένες με υλικά που αντέχουν στον χρόνο. Είναι απαραίτητο όμως η συστηματική συντήρηση της ψησταριάς σας για να έχει την ίδια απόδοση και το ίδιο αποτέλεσμα ψησίματος όπως την πρώτη φορά.

Η διαδικασία καθαρισμού είναι απλή και χωρίζεται σε 4 βήματα.

1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Ανάψτε την ψησταριά υγραερίου και αφήστε την κάψει στη μέγιστη θερμοκρασία για 10 λεπτά. Με την προθέρμανση θα λιώσουν τα λίπη για ευκολότερο καθαρισμό και θα αποκαπνίσει η ψησταριά.

 

2. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΧΑΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

Μόλις η ψησταριά σας είναι έτοιμη για τον καθαρισμό, χρησιμοποιώντας μία τριγωνική βούρτσα με ορειχάλκινες τρίχες, τρίψτε όσο πιο αποτελεσματικά μπορείτε την σχάρα σας και από τις δύο πλευρές της.

 

3. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΟΑΝΗΣ

Μόλις ολοκληρώσετε τον καθαρισμό της σχάρας, εφαρμόστε με προσοχή μικρή ποσότητα από το καθαριστικό Chef και τρίψτε την χοάνη όσο καλύτερα γίνεται με μια βούρτσα με ορειχάλκινες τρίχες.

 

4. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΩΝ

Στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό την χοάνη και τον κάδο της ψησταριάς και αφαιρέστε όλα τα υπολείματα από το δοχείο συλλογής του λίπους.

 

Η διαδικασία καθαρισμού των στρογγυλών ψησταριών υγραερίου της Outdoorchef είναι πανεύκολη. Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα κάθε 4-5 φορές που χρησιμοποιείτε την ψησταριά σας θα την διατηρείτε πραγματικά σαν καινούργια.

Εφαρμόζοντας την παραπάνω διδικασία μπορείτε να συντηρείτε συστηματικά και τις ψησταριές υγραερίου από τις σειρές Australian και Dualchef.

Keep on Grilling!

 

Διαβάστηκε 7952 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 20:08