Skip navigation
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 14:20

ΑΥΓΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ SALSICCIA

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
ΑΥΓΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ SALSICCIA

auga me saltsa ntomatas kai loukanika inside

 

Εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε για αυτή τη συνταγή: Ascona 570 G,Λαβίδα Μπάρμπεκιου, Μαντεμένιο Ταψί

 

ascona     14.112.55 TONG 2017 OA 800x800  18.211.71 FLAVOURING PAN 2016 OA

 

Η παρακάτω συνταγή είναι εξαιρετική για όλες τις περιστάσεις καθώς είναι ένα εξαιρετικό πιάτο που συνδυάζει πολλές γεύσεις. Μπορείτε να το φάτε από πρωινό έως και συνοδευτικό σε κάποιο τραπέζι.

 

ΥΛΙΚΑ

  • 100-200ml Σάλτσα ντομάτας (Δείτε εδώ τη συνταγή)
  • 2 Λουκάνικα Salsiccia
  • 3 Αυγά
  • 30γρ Καπνιστό τυρί κομμένο σε κύβους

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε προθερμασμένη σχάρα στους 200-260℃ ψήνουμε τα λουκάνικα σε άμεση φωτιά για περίπου 7-10 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
  2. Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα αφήνουμε στην άκρη.
  3. Στο μαντεμένιο τηγάνι της Outdoorchef ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας και τα αυγά.
  4. Στη συνέχεια τοποθετούμε στο τηγάνι τις φέτες από τα λουκάνικα και το καπνιστό τυρί.
  5. Τοποθετούμε το τηγάνι στη σχάρα στους 180-220℃ και κλείνουμε το καπάκι.
  6. Ψήνουμε για 5-6 λεπτά ή μέχρι να έχουν μαγειρευτεί τα αυγά και έχει λιώσει το τυρί.

Μην ξεχάσετε να συνοδεύσετε το πιάτο με ένα ωραίο ψωμί !!

 

 auga me saltsa ntomatas kai loukanika final

Διαβάστηκε 375 φορέςΤελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 14:39
Odysseas Bogioglou

Ο Οδυσσέας Μπόγιογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Η εργασιακή του εμπειρία ξεκίνησε παράλληλα με τις σπουδές του, στο «Anthemus Sea Beach Hotel & Spa”, στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής και στο «ZAK – Contemporary Bistrot” στη Θεσσαλονίκη.
Από το 2013, ξεκίνησε να εργάζεται στο TGI Fridays, ενώ από το 2016 μέχρι και σήμερα κατέχει τη θέση του Area Chef για τα brands «TGI Fridays” και «PAX Burgers”.

Λατρεύει το Street Food από όπου και αν προέρχεται, το καλό κρέας, το φρέσκο ψάρι και εννοείται το BBQ. Έχει συμμετάσχει ως team leader-chef σε αρκετά food festivals και έχει καταφέρει να πάρει διακρίσεις μέσα από αυτά.
Από το 2016 ανακάλυψε την αγάπη του για το American BBQ και προσπαθεί καθημερινά να ανακαλύψει τα μυστικά και να αναπτύξει τις τεχνικές του BBQ. Έχει γίνει “Συλλέκτης” ψησταριών καθώς από τότε που ξεκίνησε έχει 5 ψησταριές διαφορετικών style και καθημερινά μελετά και προπονείται πάνω σε αυτές.

Στον ελεύθερό του χρόνο κάνει BBQ Parties για φίλους, όπου και δοκιμάζει νέες συνταγές. Γιατί όπως λέει, αν δεν πειραματιστείς στους φίλους σου, που θα το κάνεις;

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:« HOT DOG ΜΕ CHILLI CON CARNE & COLESLAWRIBEYE ΜΕ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ »
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.